Ποιότητα πρώτα, υπηρεσία κυρίαρχη

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταπλεκτό ανοξείδωτο πλέγμα καλωδίων

Πλεκτό πλέγμα καλωδίων σαφούς ύφανσης ανοξείδωτο 0.52m πλάτος για το μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ

Πλεκτό πλέγμα καλωδίων σαφούς ύφανσης ανοξείδωτο 0.52m πλάτος για το μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ

Plain Weave Stainless Steel Knitted Wire Mesh 0.5-2m Width For Demister Pad
Plain Weave Stainless Steel Knitted Wire Mesh 0.5-2m Width For Demister Pad Plain Weave Stainless Steel Knitted Wire Mesh 0.5-2m Width For Demister Pad Plain Weave Stainless Steel Knitted Wire Mesh 0.5-2m Width For Demister Pad

Μεγάλες Εικόνας :  Πλεκτό πλέγμα καλωδίων σαφούς ύφανσης ανοξείδωτο 0.52m πλάτος για το μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: HENGSHUI, ΚΙΝΑ
Μάρκα: TL
Αριθμό μοντέλου: TL Κ 06

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 5 ρόλοι
Τιμή: 8-40 per square meter
Συσκευασία λεπτομέρειες: Μέσα στο αδιάβροχο έγγραφο, εξωτερικό ξύλινο χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 14 εργάσιμες ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 ρόλοι το μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: καλώδιο AISI201, 202, 301, 302, 304, 304L, 321, 316, 316 Λ ανοξείδωτου Τύπος: Πλέγμα καλωδίων ύφανσης
Ύφος ύφανσης: Σαφής ύφανση Διαμέτρου: 0.025mm2mm, 0.025mm10mm
Χρήση: Μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ διηθητήρων φίλτρων Πλάτος: 0.52m
Μήκος: Προσαρμοσμένη Χαρακτηριστικό γνώρισμα: αντοχή στη διάβρωση
εφαρμογή: Αέρας & υγρή διήθηση Σχήμα τρύπα: Ανώμαλος
Υψηλό φως:

stainless steel knitted mesh

,

compressed knitted wire mesh

Το ανοξείδωτο έπλεξε το πλέγμα καλωδίων για το μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ, πλεκτός εξολοθρευτής υδρονέφωσης μαξιλαριών πλέγματος

 

Το πλεκτό πλέγμα καλωδίων είναι ένα καλώδιο μετάλλων ή ένα πλαστικό σκέλος που πλέκεται σε μια δομή πλέγματος με πάρα πολύ τον ίδιο τρόπο με τις γυναικείες κάλτσες ή τα πουλόβερ. Συσχετίζεται σε καμία περίπτωση με τα υφαμένα υλικά μετάλλων εξοικειωμένα σε μας ως οθόνες μυγών.

 

Το πλέξιμο παράγει το πλέγμα των ενδασφαλίζοντας βρόχων. Αυτοί οι βρόχοι μπορούν να κινηθούν ο ένας σχετικά με τον άλλον στο ίδιο αεροπλάνο χωρίς διαστρέβλωση του πλέγματος, που δίνει στο πλεκτό πλέγμα ένα διπλής κατεύθυνσης τέντωμα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με τα υφαμένα πλέγματα, δεδομένου ότι υπάρχει πάντα κάποια μορφή σύνδεσης μεταξύ των καλωδίων στις γωνίες των τετραγωνικών ενάρξεων. Από λειτουργική άποψη, είναι αυτή η ευελιξία που δίνει στο πλεκτό πλέγμα τα μοναδικά πλεονεκτήματά της για τις βιομηχανικές χρήσεις.

 

Το ισιωμένο πλέγμα οργανώνεται μερικές φορές μέσω του ζαρώματος των ρόλων για να δημιουργήσει το πτυχωμένο πλέγμα. Με αυτήν την μορφή, corrugations ενεργούν όπως τα ελατήρια για την ανθεκτικότητα και δίνουν το πάχος πλέγματος.

 

Ο συνηθέστερα πλέξτε τα υλικά--καλώδιο 304 316 ανοξείδωτου,

καλώδιο χαλκού--καλώδιο ορείχαλκου και καλώδιο χαλκού, επικασσιτερωμένο καλώδιο χαλκού

monel καλώδιο, καλώδιο νικελίου, και καλώδιο κ.λπ. κραμάτων.

 

Διάμετροι πλέγματος
Το πλέγμα είναι πλέκει κανονικά από τα καλώδια που κυμαίνονται στη διάμετρο από .0035» σε .0200». Στις ειδικές εφαρμογές, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα μετάλλων πρέπει να πλέξουν τα καλώδια που κυμαίνονται στη διάμετρο από .0005» σε .0350». Αυτά τα καλώδια μπορούν να είναι στρογγυλά ή επίπεδα όπως εκείνοι που χρησιμοποιούνται στη γάζα χαλκού κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων μετάλλων για τον καθαρισμό και στις εφαρμογές αέρας-διήθησης όπου οι μεγάλες επιφάνειες του καλωδίου απαιτούνται. Ένα στρογγυλό καλώδιο όταν ισιώνεται έχει περίπου δύο φορές τόση επιφάνεια.

Στις εφαρμογές διήθησης, η διάμετρος καλωδίων είναι ίσως η σημαντικότερη μεταβλητή σχεδίου. Έχει επιπτώσεις άμεσα στη ροή, την ικανότητα εκμετάλλευσης ρύπου, την πτώση πίεσης και το κόστος. Γενικά, το καλώδιο μεγαλύτερων διαμέτρων επιτρέπει την υψηλότερη ροή αλλά παρέχει τη χαμηλότερη ικανότητα εκμετάλλευσης ρύπου. Επίσης, το καλώδιο μεγαλύτερων διαμέτρων είναι λιγότερο ακριβό. Επομένως, μια μέση λύση πρέπει να βρεθεί μεταξύ της χρησιμοποίησης ενός υψηλότερου φίλτρου πυκνότητας του υψηλότερου λεπτού καλωδίου δαπανών ή ενός μικρότερου φίλτρου πυκνότητας χρησιμοποιώντας το βαρύ καλώδιο χαμηλότερου κόστους.

 

Πυκνότητα
Η πυκνότητα αναφέρεται στη μάζα του υλικού ανά όγκο μονάδων. Συσχετίζεται με την πυκνότητα του αρχικού πλέγματος και το ποσό διαμόρφωσης της πίεσης που χρησιμοποιείται για να συμπιέσει το πλέγμα στην τελική μορφή του. Να αποφασίσει την απαραίτητη πυκνότητα πλέγματος για να παραγάγει τη διευκρινισμένη πυκνότητα τελικών προϊόντων είναι ένα κρίσιμο βήμα στη διαδικασία σχεδίου. Η κατάλληλη πυκνότητα εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση της σφράγισης, της διήθησης, της μεταφοράς θερμότητας και των εφαρμογών χωρισμού.

Οι μηχανικοί κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων μετάλλων είναι ειδικοί στον καθορισμό της κατάλληλης πυκνότητας για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις.

 

Εφαρμογές-Το πλεκτό πλέγμα χρησιμοποιείται σε ποικίλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των εξής:
  • Δόνηση & απορρόφηση κλονισμού
  • Αέρας & υγρή διήθηση
  • Καταστολή θορύβου
  • Gasketing & σφράγιση
  • Μεταφορά θερμότητας & μόνωση
  • EMI/RFI προστατευτικό κάλυμμα
  • Αποβολή υδρονέφωσης & χωρισμός διαδικασίας
  • Ανασχετικά μέσα φλογών
  • Καταλύτες μηχανών

 

Ιδιότητες του πλεκτού πλέγματος
Το πλεκτό μέταλλο έχει τα ευδιάκριτα πλεονεκτήματα πέρα από τα περισσότερα ανταγωνιστικά υλικά. Επειδή κάθε βρόχος ενεργεί ως μικρό ελατήριο όταν υποβάλλεται στην εκτατή ή συμπιεστική πίεση, το πλεκτό μέταλλο έχει μια έμφυτη ανθεκτικότητα. Εάν δεν είναι διαστρεβλωμένο πέρα από το σημείο παραγωγής του, το υλικό θα επαναλάβει την αρχική μορφή του όταν αφαιρείται η πίεση. Ακόμα και όταν έχει συμπιέσει σε μια ειδική μορφή, ένας υψηλός βαθμός της ανθεκτικότητας διατηρείται. Ποικίλη την πλεκτή δομή, η διάμετρος καλωδίων, υλικό καλωδίων και διαμορφώνοντας την πίεση που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει το μέρος μπορεί να ελέγξει αυτό το χαρακτηριστικό.

 

Το πλεκτό μέταλλο παρέχει επίσης τα υψηλά χαρακτηριστικά μηχανικής απόσβεσης και τα μη γραμμικά ποσοστά άνοιξη. Η δόνηση και ο μηχανικός κλονισμός μπορούν να ελεγχθούν αποτελεσματικά για να αποβάλουν τους βίαιους ηχηρούς όρους και να παρέχουν την άφθονη προστασία από τις δυναμικές υπερφορτώσεις.

 

Με συμπιεσμένη μορφή, το πλεκτό μέταλλο μπορεί να χειριστεί τις φορτώσεις κλονισμού μέχρι τη δύναμη παραγωγής το ίδιο του υλικού. Το φορτίο μπορεί να εφαρμοστεί από καθόλου κατεύθυνση-επάνω, κάτω από ή μέσα από σε όλες τις πλευρές.

 

Οι μηχανικοί εφαρμογής μας έχουν την εμπειρία για να καθορίσουν τη βέλτιστη πυκνότητα των συμπιεσμένων μονάδων μέσα στη σειρά 10% σε 70%. Αυτό είναι σημαντικό στις εφαρμογές όπως η υγρές διήθηση και η μείωση θορύβου όπου η αντίσταση ροής είναι κρίσιμη.

 

Όταν συμπιέζεται, βαλμένος σε στρώσεις, ή πλεκτό το πληγή μέταλλο παρουσιάζει μια «στριφνή» πορεία στα υγρά ή τα αέρια που διατρέχουν του. Αυτό αυξάνει την ικανότητα διήθησης και την ικανότητα διατήρησης μορίων.

 

Μεταξύ της σημαντικότερης ιδιοκτησίας του πλεκτού πλέγματος οι μονάδες είναι το ίδιο το υλικό. Από την προσεκτική επιλογή του υλικού ή συνδυασμός υλικών, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα μετάλλων μπορούν συνήθεια να κατασκευάσουν τις λύσεις καταλληλότερες γιατί ο πελάτης μας εφαρμογή-είναι αυτό διαβρωτικές, υπερβολιές υψηλός ή κρυογόνες ραδιενεργές, βρώμικες, ελαιούχες ή άλλες ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας, υψηλής πίεσης.

 

Πλεκτό πλέγμα καλωδίων σαφούς ύφανσης ανοξείδωτο 0.52m πλάτος για το μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ 0

 

Πλεκτό πλέγμα καλωδίων σαφούς ύφανσης ανοξείδωτο 0.52m πλάτος για το μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ 1

 

 

(1) σταθεράς μορφής

Διάμετρος καλωδίων

dw (χιλ.)

Ανοχή πλάτους

(χιλ.)

Πυκνότητα

ρ (kg/m3)

Επιφάνεια

α (m2/m3)

Κενό μέρος

ε

Επίπεδο καλώδιο Στρογγυλό καλώδιο ±20 150 Επίπεδο καλώδιο Στρογγυλό καλώδιο 0,981
0.1*0.4 0,23 475 320

 

(2) υψηλή διείσδυση

Διάμετρος καλωδίων

dw (χιλ.)

Ανοχή πλάτους

(χιλ.)

Πυκνότητα

ρ (kg/m3)

Επιφάνεια

α (m2/m3)

Κενό μέρος

ε

Επίπεδο καλώδιο Στρογγυλό καλώδιο ±20 98 Επίπεδο καλώδιο Στρογγυλό καλώδιο 0,9875
0.1*0.4 0,23 313 217

 

(3) υψηλή αποδοτικότητα

Διάμετρος καλωδίων

dw (χιλ.)

Ανοχή πλάτους

(χιλ.)

Πυκνότητα

ρ (kg/m3)

Επιφάνεια

α (m2/m3)

Κενό μέρος

ε

Επίπεδο καλώδιο Στρογγυλό καλώδιο ±20 182 Επίπεδο καλώδιο Στρογγυλό καλώδιο 0,977

 

Πλεκτό πλέγμα καλωδίων σαφούς ύφανσης ανοξείδωτο 0.52m πλάτος για το μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ 2

 

Πλεκτό πλέγμα καλωδίων σαφούς ύφανσης ανοξείδωτο 0.52m πλάτος για το μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ 3

 

Πλεκτό πλέγμα καλωδίων σαφούς ύφανσης ανοξείδωτο 0.52m πλάτος για το μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ 4

 

Εφαρμογή

 

1) Λέβητες
2) Εξατμιστήρες, υγροποιημένου αερίου, Solid-liquid χωρισμός
3) Κενοί πύργοι, απορροφητές
4) Πύργοι λιπαντικού ελαίου
5) Αποβολή της παράσυρσης
6) Αποβολή των τοξικών ατμοσφαιρικών ρύπων
7) Χρησιμοποιημένος ως στολίσματα στο καλώδιο, βιομηχανία αυτοκινήτων και υπολογιστών
8) Εγκαταστάσεις αφαλάτωσης

 

Η Co. πλέγματος καλωδίων μετάλλων tenglu Anping, ΕΠΕ, είναι μια κατασκευή και εξαγωγέας του προϊόντος πλέγματος καλωδίων ανοξείδωτου.

Βρισκόμαστε στη βιομηχανική πόλη Anping βάσεων πλέγματος καλωδίων, επαρχία Hebei στην Κίνα.

Η σειρά προϊόντων μας είναι όπως κατωτέρω,

Υφαμένο ανοξείδωτο πλέγμα καλωδίων

Ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων

Πτυχωμένο πλέγμα καλωδίων

Εξαγωνικό πλέγμα καλωδίων

Πλεκτό πλέγμα καλωδίων

Φίλτρο πλέγματος καλωδίων

Οθόνη παραθύρων

 

Πλεκτό πλέγμα καλωδίων σαφούς ύφανσης ανοξείδωτο 0.52m πλάτος για το μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ 5Πλεκτό πλέγμα καλωδίων σαφούς ύφανσης ανοξείδωτο 0.52m πλάτος για το μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ 6

 

Είναι 15 έτη ότι κατασκευάζουμε και εξάγουμε το προϊόν πλέγματος καλωδίων, η επαγγελματική αρμόδια τοποθέτησή μας και αυστηρά η τεχνική διαχείρισής μας μας εξασφαλίζουν που στεκόμαστε στην κυριάρχη θέση της βιομηχανίας πλέγματος καλωδίων. Χαιρετίζουμε την έρευνά σας.

 

Q: Ανταλλάσσετε την επιχείρηση ή τον κατασκευαστή;
Α: Είμαστε κατασκευαστής

 

Q: Για να αναφέρουν, ποια informations απαιτούνται;
Α: Πρώτη ύλη, διάμετρος νημάτων, πλάτος, ποσότητα, χρήση, κ.λπ.

 

Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;
Α: Είναι 7-10 ημέρες εάν τα αγαθά είναι στο απόθεμα για τη μαζική διαταγή, βάσισε στην ποσότητά σας.

 

Q: Θα μπορούσατε να παρέχετε το ελεύθερο δείγμα;
Α: Ναι, είναι διαθέσιμο δωρεάν δείγμα, αλλά οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν το κόστος του φορτίου,
όποιος μπορεί να αφαιρεθεί στην ακολουθία της διαταγής.

 

Q: Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας;
Α: 30% T/T ως κατάθεση, η ισορροπία πριν από την αποστολή. Ή 100% L/C άμεσα. Ή 30%deposit, 70% L/C άμεσα.

 

Q: Πώς να επιβεβαιώσει την ποιότητα για τα προϊόντα σας;
Α: Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, μερικά δείγματα μπορούν να παραδοθούν σε σας για την ποιοτική επιβεβαίωση,
αλλά οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν το κόστος του φορτίου.

 

Q: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας τη μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;
Α: Αποτελεσματική επικοινωνία

 

Τα άλλα προϊόντα μας

 

Πλεκτό πλέγμα καλωδίων σαφούς ύφανσης ανοξείδωτο 0.52m πλάτος για το μαξιλάρι συσκευών για ξεθόλωμα παρμπρίζ 7

 


Κατάλληλα προϊόντα, comeptitive τιμές, έγκαιρη παράδοση, διακριτική υπηρεσία, κ.λπ.

 

Στοιχεία επαφής 

 

Whatsapp 0086 13473263885

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το supplier@stainlesssteelwriemeshfactory.com

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping tenglu metal wire mesh co.,ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Τηλ.:: +8618631875186

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς